«

»

apr 09

Skiløyper i påsken 2017

Som sikkert alle forstår har det oppstått en del problemer med løypene også i høyfjellet grunnet ekstremt lite snø.
Haugastøl vel gjør så godt vi kan og vil tråkke med maskin der vi får lov av forvaltningen. Vi forsøkte å få til en avtale for tråkking av løypa fra Haugastøl til Bjønnabu og videre opp til Skarverennstraseen, men fikk nei av både fylke og kommune. Vi har ikke lov å kjøre tråkkemaskin inne i Nasjonalparken, Skarverennet har disp. Det er vanskelig å kjøre scooter i området nå da det slår igjennom, men vi får ikke lov til noe annet. Løypene på nordsiden vil bli preparert med scooter så godt det lar seg gjøre som tidligere år.
Denne påsken kan det fort bli noe overvann både på Slødfjorden og Nygårdsvannet, noe tiden vil vise. Holder vannet seg borte blir det kjørt løyper både på Nygård og Slødfjorden som vanlig. Løypa til Monsbu vil bli lagt rundt land, ikke direkte over Ørterosen, og videre opp til Monsbu og Steinkulpen.
Fra Lægreid til Berhelleren blir det kjørt med tråkkemaskin i påsken og det blir som vanlig også kjørt med tråkkemaskin fra Steinkulpen til Lysthus.
Ved Lægreid blir det gjort en jobb av Mesta ved å brøyte ut parkeringsplasser langs rv 7.

Påskehilsen fra styet i Haugastøl vel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>